Capturing moments that will last a lifetime

Uttryck och material

Digitalt, foto, olja på duk 

En visuell väg att skapa nya dimensioner i rummet och miljöer med inspirerande, vackra och dynamiska motiv.  

Vilket uttryck söker Du?

Oavsett om det är foto, free-technique, digitalt eller olja på duk, så är det lätt att skapa attityd, stillhet eller höja livsvärdet i hem, arbetsmiljöer och offentliga platser. 

Ny kollektion: "Bouquet Macabre" - startad i september under vistelsen på Hôtel Chevillon, i Grez-sur-Loing, efter att ha mottagit Konstnärsklubbens arbetsstipendium. Storlekar på upp till 150x200cm.

Seriöst, lekfullt eller utmanande - vad passar er miljö och personlighet?   

Skulptur och tredimensionellt

Vi har genom åren skapat i betong, gips, järn och brons för offentliga miljöer och privatpersoner. 

Trädgård eller offentlig miljö

Beroende på önskad slutprodukt, så skapas verket direkt i betong eller genom processen ler-original med gipsavgjutning som gjuts i brons eller järn för sin slutliga form. Bergmans konstgjuteri i Stockholm är en etablerad och i mitt tycke bästa förvaltare av sista delen i hantverket.  

Filmkonst

En naturlig del av mitt skapande rör filmen som uttrycksmedel. Dessa 25 bilder i sekunden som avbildar verkligheten och overkligheten på de vis som jag vill. Ett fantastiskt verktyg för att nå in i själen hos åskådaren och dela det språk som behöver uttalas.  

Bilder, ljud och känslor

Jag har arbetat parallellt med den rörliga bilden i 30 år, där den berättat sanningar om människor och världen, lockat och manipulerat känslor för ökat köpsug och varumärkesbyggande. Producerat underhållning och tv-serier och nu har jag också närmat mig dramat för att utforska dess möjligheter och magi.  se mer på: www.sommerstorm.se

ARTBYSOMMER sedan 1995

Med erfarenheten och de olika verktyg som jag lärt mig bemästra, känner jag mig fri att skapa inte bara i olja, betong, metall utan också kombinera och skapa cross-ower konst, där den digitala världen möter skitiga analoga händer. Free-techniques där inget är omöjligt.. 

Nästa nivå jag arbetar med är NFT-konstverk - redo att investera? 

Du är välkommen

att dela min värld av uttryck och se hur konkret mötet blir, visuellt och känslomässigt, då ARTBYSOMMER blir en del av din verklighet.. Jag skapar konst för privatpersoner, företag och offentliga miljöer. 

Välkommen!

Get in touch

Contact information 
+46 (0) 70761 44 84
contact@artbysommer.com
www.artbysommer.com
Tornstigen 5
132 44 Saltsjö-Boo
Stockholm - Sweden
No social networks
No Facebook
No Instagram
ARTBYSOMMER

© Copyright JOKUMSOMMER - ARTBYSOMMER 2022